Toliko je bila debela da je jedva disala, a danas se svaki muškarac okreće za njom! (FOTO)

Posted on Oct 14 2017 - 12:36pm by Mirela Mirelic

Kada se Laura Perez pojavila na televiziji, imala je 270 kila. Zbog ogromnog viška je u potpunosti zavisila od suprugove pomoći – od pomjeranja u invalidskim kolicima pa do intimne higijene, prenosi”Blic”.

laura-1

Redovno je uz sebe imala bocu kiseonika da bi uopće mogla da diše. A onda se prijavila za emisiju “My 600-lb life”. Tada je njen suprug Džoi istakao da mu smeta činjenica da sve mora da radi za nju. Međutim, kako su kilogrami krenuli da se tope, a Laura postajala sve samostalnija, Džoiju je počelo da smeta to što se odjednom osjetio kao višak.

dzoi

U prvoj turi je Laura izgubila fantastičnih 136 kilograma. Ali, nije tu stala, i kilogrami su odlazili jedan za drugim.

Ono što je uslijedilo kao iznenađenje jeste činjenica da je njen brak počeo da se raspada nakon što je smršala.

laura-4

Džoi nije želio da se Laura zaposli i počne da zarađuje, a gledaoci su primjetili i da postaje sve nesigurniji. Iako nisu zvanično potvrdili razvod, na njenoj Facebook stranici više nema slika s mužem, što se može shvatiti kao signal da su se razišli.

laura-3

I tako se desio pravi fenomen – muž je ostavio nakon što je drastično smršala i još važnije, konačno postala samostalna, što prilično govori o njegovoj nesigurnosti. Laura danas radi, izgleda fenomenalno i sudeći po njenim slikama, sretnija je nego ikad.

Avaz.ba

Leave A Response