Sve prenosio uživo: Ugrizla ga mamba, umirao je u mukama

Posted on Aug 12 2018 - 5:15pm by Mirela Mirelic

RUSIJA: Arslan je u prijenosu uživo pokazao svoj krvavi prst i poručio: “Pokažite Katji ovo i recite joj da ju jako volim”. Žena ga je ostavila jer ju je tukao, a uznemirujući video nije komentirala

Arslan Valeev (31) iz Rusije odlučio se ubiti nakon što mu se raspao brak. Život si je odlučio oduzeti tako što je dopustio crnoj mambi da ga ugrize. Sve je prenosio uživo, a šokirane gledatelje je pozvao da nazovu njegovu bivšu ženu. Arslan, stručnjak za zmije i njegova bivša žena Ekaterina ‘Katja’ su uređivali YouTube kanal na kojem su objavljivali snimke zmija i mačaka koje su gledale stotine ljudi.

Arslan nije pokazao trenutka kada ga je zmija ugrizla niti je prikazan trenutak smrti no u videu je pokazao mjesto ugriza te se vidi kako je počeo kolutati očima prije nego su mu se udovi počeli kočiti.

 

Na kraju je ustao sa stolca i zaljuljao se pred kamerom i uskoro nakon toga je umro. Arslan je tvrdio da ga je žena varala, a onda se saznalo da ju je on tukao. Kasnije joj se javno ispričao, ali je ona dobila razvod i bila je u novoj vezi. Arslan je u prijenosu uživo pokazao svoj krvavi prst i poručio: “Pokažite Katji ovo i recite joj da ju jako volim”.

– Ovo je njezin broj, nazovite ju, želim da ovo vidi, onda ću biti sretan – poručio je Arslan prije smrti.

Najmanje jedan gledatelj je nazvao hitnu. Odvezli su ga u bolnicu, ali ga nisu mogli spasiti. Katja uznemirujući video nije htjela komentirati, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

http://www.mirror.co.uk/652b7788-9375-4733-95af-89aa50f34f4a

(24sata.hr)

Leave A Response