Provozala se CENTROM BEOGRADA u šortsu koji je ZGROZIO SVE PUTNIKE: Ali ništa nije GROZNIJE od onog što je OVAJ MOMAK nosio u tramvaju!

Posted on Aug 14 2018 - 5:22pm by Mirela Mirelic

Javni gradski prevoz je u svim sezonama izvor bizarnih prizora, ali leti sve postaje višestruko gore i čudnije. A ako vam je prizor ove djevojke previše, onda bolje da ne gledate kako se još ljudi pojavljuju u beogradskom javnom prevozu!

IPTV

Koliko kratko je prekratko kada je u pitanju šorts? Mišljenja su podijeljena, ali ako i zanemarimo estetsku stranu, ostaje pitanje kako je ova djevojka tako neustrašivo praktično golom zadnjicom krenula na prljava sjedišta tramvaja, ali i ostalih javnih mjesta, poput stolica u kafićima?

A iako su djevojke uglavnom na udaru zbog neumjesnih i golišavih kombinacija, i muškarci umiju da prekorače sve mjere zdravog razuma. Kad upekne zvijezda, djevojke prikazuju zadnjice, a muškarci stomake, uglavnom pivske.

A kako se dolazi do pivskog stomaka? Evo odgovora gospodina koji je kasno počeo sa pripremama za ljetnju sezonu, pa je košulja i dalje navučena preko stomaka.

Podjednako gadno je i izuvanje, a i toga smo se nagledali u prevozu.

Kao što rekosmo, neprikladne odijevne kombinacije nisu rezervisane samo za žene.

A prisjetimo se i ovog gospodina, genija na koga svi treba da se ugledamo.

Ne samo da je bio prikladno obučen, već je preduzeo i dodatne mjere kako bi izazivao što manje neprijatnosti i sebi i drugima.

A šta je najbizarnije što ste vi vidjeli u gradskom prevozu?

IPTV

Leave A Response