POSLIJE 6 MESECI BRAKA USLIJEDIO JE PAKAO: Jedan zalutali mejl otkrio je stravičnu istinu o mom mužu!

Posted on Dec 15 2017 - 5:56pm by Mirela Mirelic

Udala sam se prije samo 6 meseci i mislila sam da će nam ovo biti najsrećniji dani braka, a slučajno sam otkrila da u stvari pojma nemam za koga sam se udala!

Imam 29 godina i bila sam uverena da sam srećno udata. Za muža sam se udala nakon dve godine zabavljanja, a onda sam saznala da ima drugu ženu i sina. Inače, oboje smo iz Indije ali živimo u Velikoj Britaniji. Sve sam saznala kada sam slučajno naletela na mejl namenjen njemu i toj drugoj ženi, naslovljen na “Gospodin i gospođa”.
Odmah sam mu rekla šta sam našla i briznuo je u plač. Delovao mi je očajno i priznao mi je da je imao ugovoreni brak u Indiji, ali me je i uveravao da tu ženu ne voli.Zaljubio se, rekao mi je, u mene, i shvatio da želi da bude u braku sa mnom. Venčali smo se pre šest meseci, i to na brzaka, samo građansko venčanje, zbog čega su moji roditelji bili očajni.
Moj suprug kaže da neće reći svojoj ženi za mene, a ja ne znam šta da mislim o tome, znam samo da ne želim da budem njegova mračna tajna – tako glasi pitanje zbunjene čitateljke, a ovako glasi i odgovor psihologa i kolumnistkinje, Didri:

“To nije brak već predvorje pakla. Vaš muž možda zaista i ne voli svoju prvu ženu, ali teško da će se od nje razvesti i teško da će situacija tu ikada biti jasna. Dakle, ako rešite da ostanete sa njim, živećete u bigamiji.”
izvor:dan-noc.com

Leave A Response