Ovo doktori kriju od vas: POSLIJE PRVE ČAŠE OVOG SOKA počinje obnavljanje JETRE, a onda i cijelog tijela: Sok koji osvježava i liječi za samo 7 dana!

Posted on May 28 2018 - 6:50pm by Mirela Mirelic

Organ koji je zaslužan za cjelokupnu detoksikaciju u organizmu, kao i za sintezu proteina jeste jetra.

Zbog toga je naročito važna i mora se voditi računa da uvek bude zdrava i funkcionalna, jer upravo jetra čuva naše zdravlje i spriječava hepatične bolesti poput bolesti masne jetre.

Brojni prirodni lijekovi su prisutni već mnogo godina, ali danas vam otkrivamo kako da očistite i započnete proces obnavljanja jetre uz pomoć mente, biljke sa mnogobrojnim ljekovitim svojstvima, koja nam pomaže da poboljšamo funkciju jetre prirodnim putem.

Ovaj recept pomaže detoksikacijom do te mere da poboljšava cjelokupno zdravlje!

Sirup protiv alergijskog kašlja: Stari porodični recept!

Sastojci: šaka listića mente, 1 limun, 1 pomorandža, 2 l vode.

Priprema: U lonac sipajte 2 l vode i šaku mentinih listova i kuvajte 5 minuta dok ne proključa. Zatim ostavite da odstoji.

Za to vrijeme iscijedite sok od limuna i pomorandže i sipajte ga u šolju uz kašiku rendane limunove kore (prethodno dobro očišćene). Po želji, zasladite sa dvije kašike meda.

Na kraju procijedite čaj od mente i pomiješajte sa sokom od limuna i pomorandže koji ste iscijedili.

Konzumirajte ovo svakodnevno u toku jedne nedjelje, a nakon toga napravite pauzu i konzumirajte kad god mislite da je potrebno, jer ne može da vam škodi.

Izvor: hranaizdravlje.net

Leave A Response