Kako prepoznati ženu kojoj je potreban s*ks? Evo 8 znakova koji ih otkrivaju

Posted on Jan 11 2018 - 3:10pm by Mirela Mirelic

Kako prepoznati ženu kojoj je potreban s*ks? Evo 8 znakova koji ih otkrivaju

Kada je žena konstantno nervozna, obično se u šali kaže da joj fali seksa. Međutim, postoji niz činjenica koje mogu da vam jasno daju do znanja da je apstinencija zavladala njenim životom, prenosi ATV.Do sada ste se već sigurno upoznali sa svim dobrobitima seksa, a cijela poenta ovog intimnog čina je najpre uživanje, a potom i bolje zdravlje, zadovoljstvo kojim zračite, osmijeh na licu i jednostavno dobar osećaj koji se vidi. Međutim, baš kao što se prepoznaje da seksa ne manjka kod nekoga, isto tako se vidi i da je apstinencija u povoju.Mnogo je znakova koji otkrivaju da žena prosto vapi za muškim dodirom i da dugo nije imala odnose. Ukoliko se bar malo budete udubili u njeno ponašanje, vrlo lako možete da otkrijete da li krizira ili je seksualno zadovoljna.
Na vama je da to prepoznate, a ako je sušni period u pitanju, možda možete nešto i da učinite povodom toga.

 

Fizički znakovi apstinencije:Pospanost-Zbog nedostatka prirodnog sedativa – hormona oksitocina, koji se luči tokom orgazma, žena može da provodi besane noći, prevrćući se po krevetu.

Stariji izgled-Kalogen, koji se proizvodi prilikom redovnih polnih odnosa kožu čini glatkom i svilenkastom. Zbog nedostatka kalogena žena može da izgleda starije nego što jeste.Akne-Progesteron, koji telo proizvodi tokom seksa, uklanja akne na licu.PonašanjeŽenu kojoj treba seks otkriva i njeno ponašanje. Nedostatak endorfina utiče na percepciju svijeta oko nje.

Bol-Često uzima lijekove protiv bolova Žene koje se češće seksaju nemaju problema sa manjkom oksitocina. Tokom seksa izlučuje se hormon oksitocin, koji deluje poput morfijuma pa ublažava bolove i grčeve.

Imunitet-Stalno je bolešljiva. Intimni odnosi povećavaju količinu antivirusnih antitela za oko 30 procenata.Zaboravnost-Redovno zaboravlja sve i svašta. Seks utiče na poboljšanje cirkulacije, a bolja cirkulacija znači i bolji rad mozga, poboljšava pamćenje i učenje novih stvari.Nezadovoljna je sa samom sobom-Vjerovali ili ne, nedostatak seksa utiče i na samopouzdanje.

izvor: srbija-portal.info

Leave A Response