Ispovest (18) ONA NE ŽALI: Srećno sam udata ali spavam sa 19-godišnjakom! Ovo je moja priča

Posted on Jul 10 2018 - 7:02pm by Mirela Mirelic

IPTV

Dva puta nedeljno imam najbolji se*s u životu sa 19-godišnjim dečkom kom sam do pre četiri meseca bila šef.

Džejk, čovek s kojim sam u srećnom braku već 10 godina, ne zna ništa o tome i ne planiram da mu kažem.

Džejk i ja nikad nismo mnogo vodili ljubav. Čak i sa 19 godina kada smo se upoznali, bio je jedan od onih ljudi koji su hteli se*s dva puta nedeljno. Ja sam uvek htela se+s dva puta dnevno. Dok sam bila na fakultetu vodili smo vezu na daljinu, pa seks nije bio onoliko čest koliko sam želela, ali sam ubedila sebe da bismo imali više se*sa kada bismo živeli bliže.

Dok smo se venčali, došli smo do toga da imamo se*s jednom u nekoliko meseci, i to samo kad sam ga ja molila. Super smo se slagali, i svađali smo se samo oko se*sa. Svaki put sam plakala kada sam ga pitala šta treba da promenim. Da li želi perverzniji se*s? Ili je se*s možda previše perverzan? Da li je potajno imao neki fetiš koji je krio od mene?

Se*s deluje kao tako banalna stvar za kukanje kada vam sve ostalo u vezi ide super, ali devojke imaju potrebe, i na kraju sam pukla.

Samo sam o se*su razmišljala. Se*s sa Džejkom (grub se*s, da ga kaznim za sve one mesece čekanja), seks sa likom koji stoji ispred mene u prodavnici (pitam se da li su mu grudi dlakave kao i ruke?), seks sa likom ispred mene u gužvi u saobraćaju (kakvi su momci koji voze kamione?)

Pošto sam dobar deo decenije provela sa čovekom kog se*s uopšte ne zanima, nije mi falilo se*si igračaka, i nisam oklevala da ih koristim, ali nikako mi nije polazilo za rukom da zadovoljim taj nagon.

Ograničila sam kukanje na jednom nedeljno. Jednom nedeljno sam plakala i žalila mu se. Jedne nedelje sam ga molila da mi pomogne da se zadovoljim. Jedne nedelje sam mu rekla da nisam sigurna da mogu da ostanem u braku bez se*sa.

Jedne nedelje sam ga pitala da mi dozvoli da imam druga za se*s. Rekao mi je da će razmisliti o tome, i promenio je temu. Osetila sam da ne shvata moje potrebe ozbiljno.

Poslednji put sam, kroz suze, rekla Džejku sve, čak i to kako stalno zamiščjam se*s sa drugim muškarcima. Nije mu bilo prijatno. Obećao je da će se više truditi. Ništa se nije promenilo. Mesec dana kasnije sam ga konačno ubedila da ode kod lekara.

To je bilo pre sedam meseci. Konačno imamo dijagnozu: nizak nivo testosterona. Trebalo je odavno da je imamo, ali Džejku je dugo trebalo da sve obavi. Dve nedelje mu je trebalo da izvadi krv jer se “boji igala”. Tri nedelje mu je trebalo da posle toga ode kod lekara da pogleda rezultate jer bi “zvali do sad da nešto nije u redu”. (Spojler: Nešto nije bilo u redu. I nisu nas zvali).

Svaki put kada pomislim da prilazimo kraju ovog procesa, naletimo na novu prepreku, a Džejk nastavlja da se sporo vuče. Negde usput sam odlučila da ne mogu više ovo da radim. Rešila sam da ću se kr*snuti na ovaj ili onaj način, samo nisam bila sigurna kako. Nisam želela vezu, ali nisam želela ni vezu za jednu noć. Želela sam baš druga za se*s, sa kojim ću moći redovno da imam seks dok se cela ova situacija ne sredi. Nekoliko dana sam provela na Tinderu i sajtovima za upoznavanje, i razmišljala sam o muškarcima koje već poznajem a koji bi bili raspoloženi za ovakvu vezu.

U tom periodu mi je jedan bivši zaposleni poslao poruku, pitavši me da li može da dobije preporuku za drugi posao. Imao je 19 godina i nije imao nikakve obaveze. Na novom poslu će raditi noću. Biće slobodan tokom dana, kada je moj muž na poslu. Bio je savršen. Prvi put kada smo imali se*s dao je otkaz.

Varam muža. Prosto i jednostavno. U početku sam se osećala užasno. Prve dve nedelje sam bila toliko uznemirena da nisam mogla da jedem. Ipak sam nastavila da se viđam sa njim.

Se*s sa neiskusnim 19-godišnjakom je u početku bio čudan, ali postao je mnogo bolji. U krevetu, Din je sve ono što Džejk nije. Entuzijastičan je. Odgovara mi. Želi da proba nove stvari. Želi da priča o tome kako da sledeći put bude još bolje. I najbolje od svega, ne moram da ga molim za se*s.

Sada gotovo i da ne osećam grižu savesti. Iscrpla sam svaku mogućnost sa Džejkom. Imalo smo toliko ozbiljnih rasprava o se*su da ne mogu ni da ih nabrojim. Suze ne pale, dranje ne pali, kada se sklonim i pustim ga na miru ni to ne pali. Moljakanje za se+s je nešto što više neću da radim. A kada imam nekoga ko to želi isto koliko i ja… izbor je jednostavan.

Znam da je ovo samo privremeno. Din me uvek podseća da možemo da prekinemo kad god poželim. Još uvek nisam spremna, ali znam da će on biti ok kada to uradim.

Nismo zaljubljeni. On mi nije dečko. Uopšte ne žim da imam vezu sa njim. Mi smo drugari za se*s. To je dogovor. To je od početka bio dogovor. Jednostavno neverovatno dobar seks sa čovekom kom je stalo da i ja uživam
Pitali su me kako zamišljam da će se sve ovo završiti. Pravo da vam kaže, nemam pojma. U najboljem slučaju, Džejk će početi da pije lekove, nivo testosterona će se popraviti i svi problemi će nestati.

Međutim, moguće je da će se Džejku testosteron popraviti, a da ipak neće imati nagon. To je most koji ću preći kada i ako do njega dođem. Za sada, varanje mi ne deluje kao moralni greh, već kao flaster koji mi održava brak dok ne nađemo dugoročno rešenje.

IPTV

Leave A Response