DETOKSIKACIJA ORGANIZMA: PREKO STOPALA IZBACITE SVE NAKUPLJENE TOKSINE U ROKU OD NEKOLIKO MINUTA!

0
571

Nemojte više da dajete novac na razne tretmane kako biste postigli detoksikaciju organizma, jer postoji jedna jako djelotvorna metoda koju sami možete da napravite kod kuće. Zahvaljujući njoj moći ćete da očistite cijeli svoj organizam i osjećati ćete se bolje, kao nikada prije.

Koji je razlog zbog kojeg dolazi do skupljanja toksina u tijelu!?

Do nakupljanja raznih toksina u ljudksom tijelu dolazi kada uzimamo nezdravu hranu u velikim količinama, odnosno kada unosimo zasićene masi, kao i dosta prerađene hrane. Osim toga, njih unosimo i kada udišemo zagađen zrak, pa se svi ti toksini počinju akumulirati u tijelu domaćina.

Počeli ste zanemarivati fizičku aktivnost, ne obavljate redovne vježbe!? Čak i to djeluje na nakupljanje toksina.

Da biste izvršili detoksikaciju možete da se služite raznim metodama, kako elektičnim, tako isto i domaćim.

Metodu koju ćemo vam sada predstaviti smatra se najsigurnijom, jer ćete na potpuno prirodan način da pročistite tijelo i osjećati ćete se mnogo bolje i biti ćete zdraviji. Riječ je o detoksikaciji stopala.

Ako želite da uzmete ove podloge onda ih možete pronaći u ranjama zdrave hrana, a napravljene su od posebnog materijala, odnosno drveta bambusa. Najprije su počele da se primjenjuju u Japanu.

Postavite podloge na stopala kada krenete pavati i ostavite da djeluju cijelu noć, tek sutradan ih skinite i vidjeti ćete kako se osjaćate bolje, manje umorno, i nećete imati bolove u stopalima.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here